Atletiekboetiek

Aanspreekpunt Atletiekboetiek

Charlotte Cosyns

Atletiekboetiek


Ghie Ceule

Atletiekboetiek


Wij zijn Ghie en Charlotte: moeder en dochter, goede vriendinnen en sociaal geëngageerd.

De passie van onze (klein-)zoon Gil is atletiek. Hij traint 2 keer per week bij de club. Volmondig overtuigd kozen wij voor Vlierzele Sportief omwille van de professionele manier waarop de atleten van jongsaf aan begeleid en getraind worden.

In de cafetaria op ons lui gat zitten, is echter niet aan ons besteed. Als bezige bijen zochten we een manier om de trainingsuren van Gil nuttig op te vullen en tegelijk wouden we de club een extra boost geven. Zo ontstond de Atletiekboetiek. Met hart en ziel zetten we ons dagelijks in om het groepsgevoel en de uniformiteit via clubkledij te versterken.

Het oog wil ook wat! Daarom kan je ons terecht voor een kwalitatief topassortiment loopkleding van Craft. De clubkledij is comfortabel om te sporten dankzij de soepele maar toch stevige lycra stretch. Zelfs onze jongste atleten zijn er alvast van overtuigd.

Je kan alle kleding vooraf passen alvorens een outfit naar keuze te bestellen.

In de Atletiekboetiek kan je enkel cash betalen. Bij het plaatsen van een bestelling betaal je 50% voorschot.

Een overzicht van de volledige collectie met prijslijst vind je via de knop hieronder!

Wij houden van persoonlijk contact met onze leden, maar je kan ook via e-mail (atletiekboetiek@vlierzelesportief.be) of telefonisch (0497 70 41 17) bij ons terecht.

Wij staan voor jullie klaar met een glimlach en vrijblijvend advies.

Het Atletiekboetiek-team
Ghie en Charlotte

  • 18.30 - 20.15
  • 18.30 - 20.15

FAQ Atletiekboetiek

1Wat is de gemiddelde levertijd van mijn bestelling?
Dat hangt af van wanneer je je bestelling hebt geplaatst in de Atletiekboetiek. Op het einde van elke maand worden de bestellingen van de leden gegroepeerd en doorgegeven aan de fabrikant door Ghie en Charlotte. De gemiddelde levertijd van de fabrikant bedraagt 4 weken.
2Kan ik met bankkaart of payconiq betalen?
Neen, voorlopig kan je enkel cash betalen. Raadpleeg de folder of de link online met een overzicht van de collectie inclusief prijslijst. Bij elke bestelling wordt 50% voorschot aangerekend.
3Wat zijn de openingsuren?
De atletiekboetiek is 2x per week geopend: Woensdag: 17u30 - 19u15 Vrijdag: 18u30 - 20u15
4Hoe worden we op de hoogte gehouden van nieuws uit de Atletiekboetiek?
Tot hiertoe worden berichten verspreid via de algemene nieuwsbrief, het scherm in de cafetaria en de facebookpagina van Vlierzele Sportief. Onze wens is om korter op de bal en rechtstreeks met jullie te communiceren via een ander kanaal waarvoor je specifiek je interesse kan doorgeven.
5Kan ik een wedstrijdtruitje afhalen in de Atletiekboetiek?
Ja, dat kan. Breng een bon voor een gratis wedstrijdtruitje mee. Deze bon vind je in de inschrijvingsenveloppe van de atleet. Elke atleet heeft slechts éénmalig recht op een gratis wedstrijdtruitje. Het volgende kan men kopen aan 25 EUR in de Atletiekboetiek.
6Ik heb sportschoenen/spikes die ik niet meer draag en in goede staat zijn. Kan ik deze bij jullie binnenbrengen?
Dat kan zeker! Alle sportschoenen/spikes die in goede staat worden binnengebracht bij de atletiekboetiek krijgen een plaatsje op ons rek om als tweedehands door te verkopen. Alle inkomsten van deze tweedehands sportschoenen/spikes gaan rechtstreeks naar de verdere uitwerking van onze geliefde club!