dinsdag 18 juni 2019
Recreatie

Recreatie (2)

Einde Start to Run

Na 10 weken trainen konden onze start-to-runners vorige week hun 5 km test afleggen. Alle aanwezige joggers slaagden met glans!
Gisteren vond de diploma-uitreiking plaats gevolgd door een drankje en een hapje.

Dikke proficiat aan iedereen!!

Nieuwe Start to Run op VS vanaf 5 maart 2019

Ook dit jaar organiseert Vlierzele Sportief een "Start To Run". Onder onze begeleiding zullen na 10 weken de beginnende joggers 5 km kunnen lopen. Deze lessen zullen doorgaan op dinsdag en vrijdagavond om 19u in het Sport.Vlaanderen Putsbosstadion te Oordegem. Op zoek naar een andere uitdaging? Kom dan zeker eens kijken op één van onze trainingen.

Informatie over Start to Run:

Het is algemeen geweten dat sporten heel gezond is voor je lichaam! Nu rijst de vraag waarom we dan niet allemaal aan sport doen? Het antwoord is nochthans simpel: Je kunt pas aan sport doen als je een aangepast trainingsschema hebt en over een goede basis beschikt. Dat laatste kan je verkrijgen door een goed schema! Wij van Start to run gaan u proberen te helpen aan de hand van simpele instructies en loopschema’s waarmee u zeker resultaat zult boeken!
Alle begin is natuurlijk moeilijk, dit is niet anders met sporten en daarom zal beginnen wellicht gepaard gaan met zweten en zwoegen. Maar het resultaat van het zweten en zwoegen mag gezien worden! Houd het gewenste resultaat dan ook voor ogen wanneer je het moeilijk krijgt! Ook je conditie zal sterk verbeteren wanneer je begint met hardlopen! Je conditie gaat gepaard met je uithoudingsvermogen waardoor je langer actief kan bezig blijven met iets. Dit is niet alleen het geval met sport maar dit heeft ook een effect op je werk, je zal veel geconcentreerder werken en je productiviteit zal stijgen. Ook zal je merken dat je enkele kilo’s zal verliezen wanneer je lopen en/of een andere sport combineert met een goede, gevarieerde voeding. Je lichaam zal gestimuleerd worden om vet te verbranden tijdens het sporten, waardoor je slanker zal worden.

De voordelen van lopen even kort samengevat…
•Het is gezond, zowel lichamelijk als geestelijk (stress)
•Zeer goedkoop
•Het is een sport die je makkelijk kan beoefenen
•Je kan overal lopen
•Het kan de sociale contacten bevorderen wanneer men in groep gaat lopen

Samengevat Start to Run met Vlierzele Sportief: