dinsdag 18 juni 2019

Val jeugddag 2016

27ste VAL-JEUGDDAG 2016 

Op zaterdag 19/03/2016 organiseert de Vlaamse Atletiekliga de 27ste jeugddag,
een sport-en-spelevenement voor kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen.

Aan kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen,
Aan alle ouders en anderen die een groepje willen begeleiden,

Dit evenement gaat door in de Topsporthal van 9u30 tot 16u, gelegen in de Gentse Blaarmeersen. Verzamelen ter plaatse om 9u!

Tijdens de jeugddag leggen groepjes van 4 kinderen onder leiding van 1 begeleider een atletiekcircuit af. De jeugddag is bedoeld voor kinderen uit de categorieën kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen.

De kinderen krijgen een dagaanbod van atletiekspelvormen waarin ze zich tegen elkaar kunnen meten en dit in een aangename sfeer. Naast al deze activiteiten is er ook nog een ruime waaier van randanimatie voorzien. Er wordt ook een zoekspel gehouden, een spandoekenwedstrijd en een fotoshoot met Tia Hellebaut!

Kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen:
Schrijf snel in (deadline zaterdag 13/3). Je stelt zelf een groepje van 4 samen en je zoekt een begeleider. Per groepje van vier deelnemers mag er een niet-aangesloten leeftijdsgenootje inschrijven.In alle categorieën kunnen gemengde ploegen opgesteld worden (jongens en meisjes samen). Indien je over een onvolledig team (= 4 atleten) beschikt mag dat aangevuld worden met atleten uit een lagere categorie. Men neemt dan wel deel, in VS wedstrijd tenue, in de categorie van het oudste teamlid. Tip: Zoek je nog een begeleider? Spreek gerust een trainer aan misschien wil hij wel jou begeleider zijn!

Begeleiders:
Een begeleider moet minstens 16 jaar zijn. 
Per groepje van vier  is er één begeleider nodig. Bent u bereid om een groepje van vier enthousiaste sportievelingen te begeleiden? Geef dan uw naam door samen met de namen van de 4 atleten. U krijgt ter plaatse een omslag met daarin borstnummers, een tijdschema, scorelijst, … alles wat je nodig hebt om je ploeg rond te leiden in de topsporthal. Je houdt het uur goed in de gaten en zorgt dat jouw ploeg tijdig aanwezig is op de verschillende standen. Elke ingeschreven begeleider krijgt tijdig de nodige info. Of wil u helpen begeleiden maar heb je geen ploegje? Geef snel je naam door aan Koen.

Graag alle inschrijvingen van de deelnemers binnen tegen ten laatste zaterdag 13 maart aub!
Inschrijven door de nodige gegevens (naam van de 4 atleten, categorie, geboortejaar en de naam van de begeleider) door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info vind je terug op site van de VAL of vraag aan Koen.

Ook dit jaar gaat de opbrengst van de VAL-jeugddag naar een goed doel, nl. born in Africa!

Sportieve groeten,

Het bestuur en het trainersteam 
Koen Speliers
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Read 5972 times Last modified on %AM, %10 %427 %2016 %09:%mrt

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.