dinsdag 18 juni 2019

BVV AC 2019 dames Sint-Niklaas

Doordat, omwille van blessures en andere uiteenlopende redenen, een aantal van onze vaste waarden niet konden deelnemen traden we in deze BVV aan met een zéér jonge bende.

Nadat er vorig jaar, na het behalen van een sterke vierde plaats, al werd gedroomd over “volgend jaar meedoen voor promotie” dienden de ambities door deze forfaits bijgesteld te worden naar “zorgen dat we er in blijven”.

Gelukkig waren een aantal sterkhouders wel van de partijen en die deden wat van hun verwacht werd, punten pakken. Dit in combinatie met een grenzeloze inzet en het jeugdig enthousiasme van de jongeren werd het doel van de dag bereikt, het behoud in Ere-Val verzekeren.

Als club kan je alleen maar blij zijn met atleten die die deze wedstrijd inplannen in hun al drukke schema in bvb de voorbereiding op een internationale meerkamp, een bobsleepilote die bereid was om in te (hinkstap) springen en de studenten die deze wedstrijd in hun studieplanning opnamen zodat ze voor VS in deze wedstrijd konden uitkomen. Bedankt!

Proficiat dames!

 

Uitslag: http://www.acwaasland.be/resultaat_bvv_ac_vrouwen.pdf

Eindstand: http://www.acwaasland.be/BVV_AC__vrouwen_eindstand.pdf

Foto's zijn HIER terug te vinden

 

Read 383 times Last modified on %AM, %19 %458 %2019 %10:%mei

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.