dinsdag 18 juni 2019

Valentijn in VS-Talententeam

Zondag 22 juli in Gentbrugge op de Gentse feesten-meeting was nog één van de weinige kansen om buiten de Vlaamse– en Belgische kampioenschappen een wedstrijd te vinden waar er over de hoge horden gelopen werd/wordt.

Valentijn Braeckman maakte hiervan dankbaar gebruik en startte op de 100m horden. Na over 10 horden op 91,4cm hoogte te lopen arriveerde Valentijn in een nieuwe PR van 17”59 (W +0.6). Met deze tijd bleef hij onder het norm voor deelname aan het BK en dus ook als 1ste jaar cadet onder de norm voor het VS-talententeam. Valentijn wordt daarmee  het 14de lid van het VS-Talententeam. Proficiat Valentijn en welkom in het VS-talententeam!

Valentijn is niet alleen regelmatig te zien op de atletiekpiste maar is ook actief als acteur in films of musicals.

Zo speelde hij de hoofdrol in de videoclip ‘Melody’ van Lost Frequencies en James Blunt wat met 1.7 miljoen kijkers een enorm succes is. De videoclip is in deze link te zien.

Hiermee was hij niet aan zijn proefstuk toe want na regelmatige optredens op Ketnet kwam hij ook op de planken als figurant van de studio 100 musical ‘14-18’. In de film ‘Niet schieten’ van Stijn Coninx over de bende van Nijvel speelt Valentijn eveneens mee.

Vanaf augustus zullen de atletiek activiteiten echter op een laag pitje komen te staan want dan start Valentijn met de repetities voor de musical ’40-45’ die in oktober worden opgevoerd in Puurs.

Langs deze weg willen we Valentijn veel succes wensen met de repetities en de optredens.

 

Read 1056 times Last modified on %PM, %31 %548 %2018 %12:%juli

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.