maandag 20 mei 2019

Verslag BvV Pup/Min Meisjes en Jongens

De Beker van Vlaanderen voor pupillen en miniemen is dit jaar succesvol verlopen. De meisjes gaven onder een stralende zon de aftrap en dit op onze eigen piste. Vlierzele Sportief strande op een mooie 5 plaats met 149,5 punten. Enkele uitschieters bij de pupillen waren Kato Lauwereys met een derde plaats op de 1000m en een eerste plaats bij het verspringen, een eerste plaats voor Helena Everaert op de 60m Horden, een vierde plaats voor Lucca Delos bij het Hockeywerpen en een tweede plaats (gelijke afstand met de eerste) voor Loes De Meyer bij het kogelstoten.
Bij de miniemen werden er verschillende 5de plaatsen behaald: Anna Eckeman (1000m en hoogspringen), Saar Van Hoof (Verspringen) en Malou de Buck (80m)
Collectief werd er ook goed gespurt bij de aflossingen, met een vierde plaats voor de pupillen en een zesde plaats voor de miniemen.
 
Voor de jongens ging de meeting door in Lebbeke en zij behaalden een verassende derde plaats met 161,5 punten. Bij de pupillen zijn er verschillende ere plaatsen behaald: Joren van Audenaerde (1ste, Verspringen en 2de, Kogelstoten), Daan De Bisschop (4de, 1000m) en Stef Wageman (4de, Hockey en 3de, Hoogspringen).
Vijf miniemen hebben alle proeven voor hun rekening genomen en mooie prestaties geleverd, met ondermeer twee 3de plaatsen (
Cedric Keppens bij het Speerwerpen en Gabriel Lauwereys op de 1000m) en een speciale vermelding voor Aron Prengels die 4de wordt in het hoogspringen met een 1m45.
 
Ook de vele trainers, supporters en medewerkers gaven het beste van hunzelf (met een paar laagjes zonnecrême ;) ). Merci aan de medewerkers om de meeting in goede banen te leiden en aan de trainers om 2 dagen de atleten te begeleiden en te voorzien van extra tips.
 
In totaal hebben 38 VS'ers meegedaan met een t-shirt, verschillende persoonlijke records en veel mooie momenten als beloning. Volgend jaar staan we zeker terug paraat, met hopelijk een nog grotere delegatie en opnieuw een stralende zon.
 
Foto's kan je hier vinden:
Als jij ook foto's hebt kan je ze altijd doorsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deze worden dan bij het album gevoegd.
 
De uitslagen kan je hier vinden:
De einduitslagen van elke club kan je hier bekijken.
 
Verslag: Daan
 
Read 802 times Last modified on %AM, %25 %286 %2018 %05:%apr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.