Print this page

T&T-nieuws: Lukas, Justien en Serena


Lukas Desmet heeft op zaterdag 9 september tijdens het Belgische Kampioenschap te Moeskroen de norm voor het talententeam gehaald op de 300m horden bij de kadetten      jongens. Zijn PR van 44"97 was voldoende om toe te treden tot het VS Talententeam.

 
Justien Grillet heeft op zondag 17 september met haar Nederlandse clubgenoten van Den Haag (HAAG) de promotie afgedwongen naar de Ere-divisie van de Nederlandse interclubs. Vanaf volgend jaar komen ze dus in de hoogste afdeling van Nederland uit. Justien zorgde voor heel wat punten op de 400m, 200m en 4x100m. Ze heeft ook beloofd om volgend seizoen met VS te strijden voor promotie naar de hoogste afdeling in België.

Op zaterdag 9 september nam Serena Capponcelli deel aan de "Klaverblad International Highjump Meeting" in Zoetermeer (Nederland). Ze werd er, in niet ideale omstandigheden, mooi tweede met een sprong van 1m82.
Winnares werd de Bulgaarse Mirela Demireva, die vorig jaar tweede werd op de Europese kampioenschappen (1m96) en de Olympische Spelen (1m97). Demireva sprong in Zoetermeer 1m86"

Read 849 times Last modified on %AM, %19 %438 %2017 %09:%sept