maandag 20 mei 2019

Maandelijks etentje en VS-eetfestijn

Door de kosten die een atletiekclub met zich mee brengt, is het nodig om regelmatig activiteiten te organiseren zodat het mogelijk blijft om de club draaiende te houden. Verder is het uiteraard ook de bedoeling om met deze activiteiten een gezellig samenzijn te organiseren in een ontspannen sfeer. Om die reden worden onder andere het eetfestijn georganiseerd, maar ook de maandelijkse etentjes hebben hier een bijdrage. De eerstkomende activiteiten die georganiseerd worden zijn:
 
  • Op 24 februari 2017 worden in de cafetaria hamburgers verkocht. Iedereen is welkom om na de training gezellig samen te zitten in de cafetaria om iets te drinken en te eten. 
  • Op vrijdagavond 17 en zaterdagavond 18 maart 2017 zal het jaarlijkse VS-eetfestijn plaatsvinden in het Stella-Matutinacollege te Lede. Op beide avonden kunnen jullie tussen 18u en 21u30 de voetjes onder tafel schuiven. Net zoals vorig jaar zal BBQ à volonté op het menu staan. Binnenkort zullen jullie inschrijvingskaarten in de bus krijgen, die in de VS cafetaria kunnen terugbezorgd worden. We hopen alvast jullie massaal te mogen verwelkomen. Ook familie en vrienden zijn zeker welkom om mee te komen smullen! 

 

 

Read 1166 times Last modified on %AM, %06 %288 %2017 %05:%feb

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.