dinsdag 18 juni 2019

3.05u en 3.24u - Marathon Eindhoven 9 oktober

  • %AM, %18 %233 %2016 %04:%okt
  • Written by 

…dit zijn de schitterende marathontijden van Geert Dewinter en Free D'Hoker.

Terwijl de meeste onder jullie dit weekend Vlaams-Brabant aan’t verkennen waren vertoefden wij in Eindhoven. ’t Is alweer 7 jaar geleden dat ik (Laurence) er de marathon liep en enkele vvv’kes daar een halve.
Ons hartje deed wa zeer nu we zelf niet aan de startlijn mochten staan, maar door naast onze lopers te fietsen voelden we ons toch ‘part of the game’.
Eerste marathon voor Free (loopt net een jaar en dan is dit toch te vroeg vind ik) en een 3e voor Geert in ’t zelfde jaar (en dit is dan weer wa veel vind ik) zou een hele uitdaging worden voor de Coach om hun de gepaste tempo’s te laten lopen.
10 weken lang wachtten ze ’s zondags gretig op hun weekschema, 10 weken lang hebben ze het tot op de minuut perfect afgewerkt, 10 weken lang moest ik hen af en toe bevestiging geven dat ze goe bezig waren, 10 weken lang gaven ze me vertrouwen dat we het samen konden.

En de laatste 10 dagen toen er moet gerust worden en de vermoeidheid toesloeg (wat normaal is) zag ik twijfel in hun ogen.
Eindelijk werd het D-day : we zagen Free met een beetje schrik en veel stress in zijn startbox plaatsnemen; Geert had meer vertrouwen en beloofde me rustig te starten.
Aan ’t foto’tje in bijlage kunnen jullie zien dat het supergoe is gegaan en dat de vooropgestelde tijden werden behaald. 

Ik blijf mooie herinneringen aan Eindhoven houden…

 

Een contente en fiere Coach Laurence.

 

Read 4048 times Last modified on %AM, %18 %245 %2016 %04:%okt

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.