Print this page

Beker van Vlaanderen interclub masters te Maldegem

 

De VAL had een  nieuwe formule uitgedokterd voor de interclub Beker  van Vlaanderen Masters.  Alle punten van de dames en heren masters werden gewoon samen geteld om het klassement te bepalen. Verrassingen zijn dan nooit uitgesloten en dan was het goed dat we op onze hoede waren bij de samenstelling van de beide ploegen. Door beroep te doen op alle effectieven en op enkele debutanten slaagden we er in om op alle disciplinenummers  iemand aan de start te krijgen met uitzondering voor het hoogspringen mannen. Door het forfait van sterkhouder en dubbelaar Gert Brijs wegens kniekwetsuur opgelopen bij een laatste test vorige vrijdag, zagen we een pak veilige punten door de neus geboord met een nul in hoogspringen omdat we geen laattijdige vervanger konden oproepen. Dan was het maar goed dat al onze dames het beste van zichzelf hebben gegeven om de nodige punten binnen te halen voor een veilige afloop. Van onze mannen wisten we dat we toch een sterke ploeg hadden. Uiteindelijk legden we beslag op de 10e plaats in het eindklassement met 151 punten. Een ruim  overschot van 16 punten om de degradatie te ontlopen want de nummers 11, 12 en 13 dienen het komende jaar een reeks lager te kampen. Al bij al was het een stressloze zondagnamiddag in het Meetjesland met wat zon er boven op. Dank aan alle atleten die voor VS hun zondag hebben besteed aan deze interclubontmoeting en de voorbereiding ervan.

Damesploeg : Veronique Van Den Langenbergh, Martine De Vusser, Ingrid Verbeke, Nele Hillewaere, Vera Goossens, Cristel Van Laer, Hilde Reynvoet, Anja De Mey en Laetitia Bonnaerens.

Herenploeg : Kor Van Hoof, Andy De Coster, Filip Eeckhout, Tom Van Den Bogaert, Davy Uyttenhove, Guy Matthijs en Wim Dhondt.

De uitslagen kan u HIER vinden

Foto's kan u HIER bekijken

 

Luc De Winne

Read 2227 times Last modified on %AM, %07 %319 %2016 %06:%juni